Zonne-energie in Huisbaasje

Het team achter Huisbaasje heeft hard gewerkt de afgelopen maanden. Precies op tijd voor het zonnige zomerseizoen presenteren we een update in onze energie-app: speciaal voor huishoudens met zonnepanelen. Want wat is er nu leuker dan zien hoe je je eigen investering terugverdient?

De app van Huisbaasje is vernieuwd met aanvullende features voor zonnepanelen. Heb je die, dan zie je nu nog duidelijker wanneer je stroom afneemt en teruglevert. Zo komen we tegemoet aan een veelgestelde vraag voor optimaal inzicht in stroomverbruik. Een kwart van de Huisbaasje gebruikers heeft zonnepanelen. In 2018 leverde dat gezamenlijk ruim €165.000 op.

Heb je zonnepanelen en een slimme meter, dan toont de app hoeveel energie je teruglevert en rekent dit gelijk door in het totaal van de jaarnota. Weet je met hulp van de app de pieken van je verbruik op te vangen met eigen stroom van je zonnepanelen, dan profiteer en bespaar je optimaal.

De update is beschikbaar voor alle Huisbaasje gebruikers. Heb je zonnepanelen? Activeer dan de nieuwe weergave via de instellingen. Ga naar Instellingen → Woonsituatie → Zonnepanelen.

Wil je ook zien wat je zonnepanelen doen? Wil je tegelijkertijd flink besparen op je energieverbruik? Huisbaasje is te koop bij de Consumentenbond.

 

 

 

 

2 antwoorden
  • Aurum
   Aurum zegt:

   Hallo Piet! De app integreert met één groep. Meerdere omvormers kan, als ze maar op één groep zitten. Je zou kunnen overwegen om de twee omvormers naar één driefasengroep te laten zetten. Mvg, Jan Jelle – servicemedewerker Aurum

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *