Aurum verwelkomt drie nieuwe collega’s

Bij Aurum werken we aan onafhankelijke oplossingen om energiesystemen te verbinden. De komende jaren ligt er veel werk op dit vlak en we zijn dan ook blij met drie nieuwe collega’s: Martin, Vincent en Gert.

Martin wordt onze lead developer. Werk moet betekenis hebben, vindt hij. Dit vond hij eerst in de medical devices wereld, en nu, bij Aurum, in de energietransitie. Martin gaat werken aan bestaande en nieuwe diensten rondom onze energiedata infrastructuur.

Vincent is reeds sinds maart bij ons. Hij is (scala) software developer en bouwt onder andere aan ons EnergyGrip dashboard. Daarmee kunnen organisaties energiedata van elektriciteit, gas en stadswarmte inzien. Ook houdt hij zich bij Aurum bezig met gegevensbeveiliging en privacyrecht.

Gert gaat bij Aurum aan de slag als technical operations and services manager. Hij zal zich bezighouden het overzien van de operations en de diensten voor met name de zakelijke markt. Tevens zal hij de hardware productie begeleiding vanuit Aurum op zich nemen, Bijdragen aan energie technologie en emissie-reductie is voor hem een belangrijke drijfveer.

Mede vanwege het grotere team hebben we ook ons kantoor in Breukelen eens onder handen genomen, zoals op de foto te zien. Welkom bij Aurum, heren! We make energy visible