Energieverbruiksmanager EnergyFlip geeft je live inzicht over jouw energieverbruik

Dit kan de energieverbruiksmanager EnergyFlip

Om echt stappen te kunnen zetten in het besparen is inzicht nodig. Meten is weten. Energieverbruiksmanager EnergyFlip helpt de consument hierbij door live inzicht te geven in het gas- en elektriciteitsverbruik (en opwek) in huis. EnergyFlip bestaat uit een klein meetkastje (de ‘gateway’) plus een gebruiksvriendelijke mobiele app waar de verbruiksgegevens worden getoond.

EnergyFlip helpt je eenvoudig je energieverbruik te verminderen, helpt ‘lekken’ op te sporen en geeft écht bruikbare bespaartips.”

Onafhankelijke data

EnergyFlip is niet gebonden aan een energieleverancier en daardoor echt betrouwbaar en onafhankelijk. Energiebedrijven kunnen dus ook niet ‘meekijken’.

Dashboard van je huis

Met EnergyFlip leer je je woning en je apparaten beter kennen, ofwel, EnergyFlip is het dashboard van je huis. Je kunt je verbruik ook vergelijken met dat van andere huishoudens en je krijgt via de app regelmatig handige bespaartips.

Duurzamer leven

EnergyFlip is ook handig als je duurzaamheidsmaatregelen zoals zonnepanelen of slimme plannen van energieverbruik doorvoert en erna wilt zien wat het resultaat is van de maatregelen die je nam. Zo investeer je weloverwogen in de toekomst.

Optimaal uitlezen van je zonnepanelen

Heb je zonnepanelen en de energieverbruiksmanager van EnergyFlip? Dan zie je precies hoeveel stroom je aan het net teruglevert. Met de uitbreidingsset zon zie je naast teruglevering ook wat je bruto gebruikt.

“Een ready-to-use zakelijk pakket om energiedoelen te bereiken.”

EnergyFlip zakelijk

 

Wij helpen onze zakelijke klanten met real time inzicht in energie verbruik en opwek met een whitelabel energieverbruiksmanager.  Door deze waardevolle energiedata voor organisaties bewerkstelligen wij gedragsverandering bij de eindklant.

 

De energie-app EnergyFlip is zeer geschikt voor bijvoorbeeld woningcorporaties en gebouwbeheerders. Waarom? Omdat het een energie-oplossing is in a box. Geen grote investering – geen risico – ready to use. En te leveren als whitelabel energieverbruiksmanager met functionaliteiten, responsiveness en kwaliteit, maar met de look & feel van jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor een offerte. Ook interessant voor energiebedrijven, warmtebedrijven, scholen en andere gemeenschappen.