Wij helpen organisaties te innoveren in energie en duurzaamheid

Onze visie

“Wij geloven dat de energietransitie begint bij mensen”

De energiemarkt verandert snel. We zien dat in het verleden de klant niet geïnteresseerd was in het energieverbruik, dat ook niet transparant was en geleid werd door een goederenmarkt.

 

De vraag naar energie wordt gedreven door de toename van het energieverbruik van elektrische auto’s, warmtepompen en klimaatinstallaties. Mensen raken steeds meer betrokken bij het verstandig omgaan met hun energie. Daarnaast stijgt de kostprijs van energie enorm door de impact van de Oekraïense oorlog en de beschikbaarheid van gas uit Rusland.

 

Wij zijn van mening dat men met een goed inzicht in stroomverbruik, men energieverbruik beter kan beheersen. Energie die niet wordt gebruikt, hoeft namelijk ook niet worden opgewekt. Deze energietransitie, die begint bij de mensen zelf, bespaart de meeste energietransitie-vragen en verbetert ook de CO2-uitstoot.

 

Om deze “grip op energie” te realiseren, hebben we een product oplossing gecreëerd, geleid door een mobiele telefoon-app en webbased dashboard (met API) om individuele energiebronnen met klanten te monitoren en aan te sturen om onze visie mogelijk te maken.

Onze kernwaarden

Je kunt alleen weloverwogen beslissingen nemen als je toegang hebt tot de juiste onderliggende data. Daarom zijn wij van mening dat de juiste beslissingen alleen kunnen worden genomen op basis van onafhankelijke realtime gegevens. 

We work on independent and simple solutions that connect energy systems to empower people

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en geven onafhankelijke data. Onafhankelijk van energiemeter of -leverancier: we hebben altijd een manier om data te verzamelen.

Eenvoud

Wij geloven dat engagement gebaseerd is op eenvoud. Minder is meer. Als het niet gemakkelijk is, is het niet door ons gemaakt

Verbinding

We kunnen koppelen aan meerdere merken en oplossingen en kunnen ons aanpassen om deze verbinding te laten werken.

Empowerment

Wij helpen onze klanten en partijen om uiteindelijk de beste beslissingen te nemen met behulp van de informatie die wij hen aanleveren.

Ons team

Met een jong team van denkers, doeners, dromers en beslissers creëren wij sinds 2011 oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de energiemarkt.

Onze onafhankelijk positie in de markt maakt het mogelijk om via verschillende klanten grote groepen consumenten te bereiken en energie verspilling te voorkomen. Ons team heeft hier in de afgelopen jaren veel ervaring mee op gedaan en weet de eindgebruiker te activeren en in beweging te zetten om een bijdrage te leveren aan de CO2-reductie doelstellingen.

Benieuwd naar ons team?

Vacatures

We zijn eenvoudig georganiseerd, houden de lijntjes kort en tijdens de dagelijkse lunch worden ervaringen gedeeld en besluiten genomen. Zeilen, fietsen en reizen zijn hobby’s waar we het graag over hebben en als het weer toelaat gaan we regelmatig samen varen of wakeboarden op de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen.

We werken vanuit ons industriële pand gelegen tussen de A2 en het Amsterdam Rijnkanaal, op loopafstand van station Breukelen. We zijn altijd opzoek (niet via recruitment bedrijven) naar goede mensen die ons team kunnen komen versterken. Benieuwd naar onze vacatures?