Wij helpen organisaties te innoveren in energie en duurzaamheid

Met een jong team van denkers, doeners, dromers en beslissers creëren wij sinds 2011 oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de energiemarkt.

Onze onafhankelijk positie in de markt maakt het mogelijk om via verschillende klanten grote groepen consumenten te bereiken en energie verspilling te voorkomen. Ons team heeft hier in de afgelopen jaren veel ervaring mee op gedaan en weet de eindgebruiker te activeren en in beweging te zetten om een bijdrage te leveren aan de CO2-reductie doelstellingen.

We zijn eenvoudig georganiseerd, houden de lijntjes kort en tijdens de dagelijkse lunch worden ervaringen gedeeld en besluiten genomen. Surfen, kiten, fietsen, zeilen en reizen zijn hobby’s waar we het graag over hebben en als het weer toelaat gaan we regelmatig samen wakeboarden op de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen.

We werken vanuit ons industriële pand gelegen tussen de A2 en het Amsterdam Rijnkanaal, op loopafstand van station Breukelen. We zijn altijd opzoek (niet via recruitment bedrijven) naar goede mensen die ons team kunnen komen versterken.

Wij werken om een waardevolle impact te leveren op de energietransitie die in volle gang is. Met elkaar maken we Aurum elke dag een beetje beter.

Our core values

1

Independence

We empower our customers by giving independent advice. Independent from energy meter or device: we always have a way to collect data

2

Connection

We respect the traditional world but embrace the possibility offered by a new world. We strengthen the relationship between customers and end-customers

3

Simplicity

If it’s not easily understood – it’s not made by us

4

Empowerment

You can only make informed decisions if you have access to the right underlying data

You can only make informed decisions if you have access to the right underlying data

Jan-Jelle

Product Owner

Marc

Marc

Algemeen directeur

Judith

Judith

Service Manager

Gert

Technical Operations and Service Manager

Mylène

Mylène

Service Desk Medewerker

Martin

Lead Architect

Eloïse Marketing

Eloïse

Marketing

Bart

Software Engineer

Vincent

Software Engineer

Nino

Nino

Embedded Software Engineer

Chris

Chris

Frontend Developer

Nina

Content en Marketing

Twan

Software Architect

Thijs

Software Engineer

Youri

Software Engineer

Wij zijn altijd opzoek naar talent