Nieuws

Servicedeskmedewerker (16/24 uur)

Servicedeskmedewerker

February 8, 2023

Als servicedeskmedewerker bij Aurum werk je in een klein en snelgroeiend bedrijf dat opereert op het snijvlak van energie en big data. We dragen bij aan een duurzame toekomst van een sector die in beweging is. Vanuit de eerstelijns servicedesk bedenk jij oplossingen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Hierbij krijg jij de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en de kans om samen met je direct collega’s de servicedesk naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer
aurum europe contact

Operations Engineer

January 30, 2023

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Kun jij je in iets vastbijten totdat het is opgelost? En krijg jij energie van contact met de klant, leverancier of productiefabriek? Dan is deze operations engineer vacature bij Aurum Europe in Breukelen wat jij zoekt!

Lees meer
BACKEND DEVELOPER

Backend developer

January 2, 2023

Zoek je een baan waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf verder kan ontwikkelen? Dan is deze backend developer vacature bij Aurum Europe in Breukelen wat jij zoekt.

Lees meer
Maak impact als sales- accountmanager energiemonitoring

Maak impact als sales- accountmanager energiemonitoring

July 18, 2022

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar een sales- accountmanager (32 / 40 uur) in de zakelijke markt (EnergyGrip). Jij als sales accountmanager helpt elke dag een waardevolle impact te leveren op de energietransitie die in volle gang is. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het genereren en opvolgen van nieuwe leads en het adviseren van klanten omtrent marktontwikkelingen en kansen. 

Lees meer
FRONT-END DEVELOPER

Senior/medior front-end developer

June 29, 2022

Met een getalenteerd en gemotiveerd development team zijn wij in staat in-house de benodigde elektronica en software (firmware, back-end en front-end) te ontwikkelen. Voor uitbreiding in het team zijn wij zoek naar een Senior / Medior Front-end developer (32 / 40 uur) voor een uitvoerende functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de Front-end producten van ons systeem.

Lees meer

Aurum lanceert energie app EnergyFlip

September 6, 2021

Onze energie-app Huisbaasje is volwassen geworden en gaat verder als EnergyFlip. De interesse in energie inzicht neemt toe – ook over de grens. Met EnergyFlip kunnen we voldoen aan een groeiende vraag vanuit het buitenland.

Lees meer