Nieuws

Maak impact als sales- accountmanager energiemonitoring

Maak impact als sales- accountmanager energiemonitoring

juli 18, 2022

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar een sales- accountmanager (32 / 40 uur) in de zakelijke markt (EnergyGrip). Jij als sales accountmanager helpt elke dag een waardevolle impact te leveren op de energietransitie die in volle gang is. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het genereren en opvolgen van nieuwe leads en het adviseren van klanten omtrent marktontwikkelingen en kansen. 

Lees meer
SCALA SOFTWARE DEVELOPER

SCALA SOFTWARE DEVELOPER

juni 29, 2022

Met de komst van nieuwe producten en de toename van klanten zijn wij voor de toekomstige doorontwikkeling van ons platform op zoek naar een back-end developer met ervaring in het ontwikkelen in Scala en Akka. Als Scala Developer binnen Aurum Europe werk je samen binnen een team van firmware, back-end en front-end ontwikkelaars.

Lees meer
FRONT-END DEVELOPER

Senior/medior front-end developer

juni 29, 2022

Met een getalenteerd en gemotiveerd development team zijn wij in staat in-house de benodigde elektronica en software (firmware, back-end en front-end) te ontwikkelen. Voor uitbreiding in het team zijn wij zoek naar een Senior / Medior Front-end developer (32 / 40 uur) voor een uitvoerende functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de Front-end producten van ons systeem.

Lees meer

Aurum lanceert energie app EnergyFlip

september 6, 2021

Onze energie-app Huisbaasje is volwassen geworden en gaat verder als EnergyFlip. De interesse in energie inzicht neemt toe – ook over de grens. Met EnergyFlip kunnen we voldoen aan een groeiende vraag vanuit het buitenland.

Lees meer

Aurum verwelkomt drie nieuwe collega’s

juni 3, 2021

Bij Aurum werken we aan onafhankelijke oplossingen om energiesystemen te verbinden. De komende jaren ligt er veel werk op dit vlak en we zijn dan ook blij met drie nieuwe collega’s: Martin, Vincent en Gert.

Lees meer

Sociaal werkbedrijf Kansis uit Breukelen betrokken bij assemblage hardware Aurum

april 7, 2021

In 2020 startte de samenwerking met sociaal werkbedrijf Kansis. Dit zijn onze buren – Aurum en Kansis zitten beiden op de Corridor in Breukelen. Bij het bedrijf worden onder andere verpakkings-, magazijn-, montage / assemblage-werkzaamheden en facilitaire diensten verricht.

Lees meer