Nieuws

Servicedeskmedewerker (16/24 uur)

Servicedeskmedewerker

February 8, 2023

Als servicedeskmedewerker bij Aurum werk je in een klein en snelgroeiend bedrijf dat opereert op het snijvlak van energie en big data. We dragen bij aan een duurzame toekomst van een sector die in beweging is. Vanuit de eerstelijns servicedesk bedenk jij oplossingen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Hierbij krijg jij de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en de kans om samen met je direct collega’s de servicedesk naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer
aurum europe contact

Operations Engineer

January 30, 2023

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Kun jij je in iets vastbijten totdat het is opgelost? En krijg jij energie van contact met de klant, leverancier of productiefabriek? Dan is deze operations engineer vacature bij Aurum Europe in Breukelen wat jij zoekt!

Lees meer
FRONT-END DEVELOPER

Senior/medior front-end developer

June 29, 2022

Met een getalenteerd en gemotiveerd development team zijn wij in staat in-house de benodigde elektronica en software (firmware, back-end en front-end) te ontwikkelen. Voor uitbreiding in het team zijn wij zoek naar een Senior / Medior Front-end developer (32 / 40 uur) voor een uitvoerende functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de Front-end producten van ons systeem.

Lees meer

Aurum lanceert energie app EnergyFlip

September 6, 2021

Onze energie-app Huisbaasje is volwassen geworden en gaat verder als EnergyFlip. De interesse in energie inzicht neemt toe – ook over de grens. Met EnergyFlip kunnen we voldoen aan een groeiende vraag vanuit het buitenland.

Lees meer

Aurum verwelkomt drie nieuwe collega’s

June 3, 2021

Bij Aurum werken we aan onafhankelijke oplossingen om energiesystemen te verbinden. De komende jaren ligt er veel werk op dit vlak en we zijn dan ook blij met drie nieuwe collega’s: Martin, Vincent en Gert.

Lees meer

Sociaal werkbedrijf Kansis uit Breukelen betrokken bij assemblage hardware Aurum

April 7, 2021

In 2020 startte de samenwerking met sociaal werkbedrijf Kansis. Dit zijn onze buren – Aurum en Kansis zitten beiden op de Corridor in Breukelen. Bij het bedrijf worden onder andere verpakkings-, magazijn-, montage / assemblage-werkzaamheden en facilitaire diensten verricht.

Lees meer