Nieuws

Aurum verwelkomt drie nieuwe collega’s

June 3, 2021

Bij Aurum werken we aan onafhankelijke oplossingen om energiesystemen te verbinden. De komende jaren ligt er veel werk op dit vlak en we zijn dan ook blij met drie nieuwe collega’s: Martin, Vincent en Gert.

Lees meer

Sociaal werkbedrijf Kansis uit Breukelen betrokken bij assemblage hardware Aurum

April 7, 2021

In 2020 startte de samenwerking met sociaal werkbedrijf Kansis. Dit zijn onze buren – Aurum en Kansis zitten beiden op de Corridor in Breukelen. Bij het bedrijf worden onder andere verpakkings-, magazijn-, montage / assemblage-werkzaamheden en facilitaire diensten verricht.

Lees meer

Duizenden huishoudens in Enschede krijgen Verbruiksmonitor

March 22, 2021

Verbruiksmonitor, een whitelabel versie van Huisbaasje, is onderdeel van een omvangrijk besparingsproject in Enschede. Iedere inwoner van de gemeente kan gratis producten afhalen die bijdragen aan energiebesparing. 

Lees meer

2021 vooruitzicht Aurum Europe

February 1, 2021

De onverwachte gebeurtenissen van 2020 raakten ook ons bedrijf. Gelukkig zijn zijn we er met ons team goed in geslaagd om de zaak draaiende te houden. Er zijn mooie ontwikkelingen op productgebied én we mochten een aantal grote nieuwe klanten verwelkomen.

Lees meer
Financieel dagblad cover

Startups? Energiereuzen? De echte aanjagers van de energietransitie vind je in het MKB

January 13, 2021

Gepubliceerd in de bijlage Milieutechniek van het Financieele Dagblad van 14 oktober 2020 In 2011 is Aurum gestart met het leveren van energiedata voor bewoners en bedrijven. Onder het motto ‘meten is weten’ maakt Aurum mensen bewust en stelt zo mensen in staat zelfstandig keuzes te maken. Netbeheerders en leveranciers meten stroom- en gasverbruik vanuit

Lees meer

Aurum levert EnergyGrip t.b.v. slimme warmtemeters voor Stadsverwarming Purmerend

January 12, 2021

Realtime data leidt tot betere performance warmtenet en biedt energie inzicht

Lees meer